ČOKOLÁDOVÝ KORPUS - průměr 22CM
Potřebné ingredience
6 vajec,1 čokoládový pudink (prášek),2 lžíce kakaa,1/2 pr do peč,20 dkg cukr krupice.20 dkg polohrubá mouka.Dortový ráfek o průměru 22cm,papír na pečení.
Postup přípravy
dortový ráfek položím na čtverec pečícího papíru,kolem ráfku papír pomažu bílkem
1 stranu čtverce přitisknu k ráfku
další část papíru přitisknu k ráfku
papír co mi zustal na papíru opět pomažu bílkem
totéž i z druhé strany,vzniklý střed také a přitiskneme pevně k ráfku
takto je pevně zabalený a těsto nevyteče
suroviny na korpus
do vyšlehaného sněhu přidáme žloutky a cukr-stále šleháme
teď přidáme pudink,kakao,polohr.mouku a nakonec pr do peč už šleháme na nižší rychlost
hotovo
ráfek dáme na plech,nalejeme těsto a upečeme
necháme vychladnout
rozkrojený
tady je z něj Kilimandžáro
..a tady paříž
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé